Відвідайте наш Офіс Шоу-Рум  

 

   Київ: Картинки по запросу знак вайбера png098 966-33-77

050 601-96-61

093 343-55-88

Харків: 068 128-83-83

Світлодіодні стрічки на основі SMD 3528 і SMD 5050

Сьогодні вже нікого не дивує слово « світлодіод ». Адже всього за 52 роки сучасні світлодіоди встигли перевершити свого праотця першого світлодіода червоного кольору ( 0,01 Лм ) в тисячі разів.

 

Світлодіоди використовують у різних системах освітлення, як основного, так і додаткового світлодіодні світильники, прожектори, гірлянди.

Джерела декоративного освітлення

Найпоширеніші і затребувані на сьогоднішній день декоративні джерела освітлення - це світлодіодні стрічки. Сфера їх застосування дійсно обширна і обмежується тільки фантазією. Найчастіше світлодіодну стрічку використовують для декоративного підсвічування приміщень, різних ніш, поглиблень, стель, торгових конструкцій. Також світлодіодну стрічку можна використовувати як джерело світла для рекламних конструкцій: об'ємні букви, світлові рекламні конструкції, вивіски і т.д.

Світлодіодна стрічка це дуже зручне джерело. Вона клеїться на будь-яку поверхню тому, що на зворотний бік стрічки нанесено високоякісний клейовий шар, саме він дозволяє легко монтувати стрічку на гладку, суху і чисту поверхню. За допомогою невеликих відрізуваних частин, дуже легко регулювати необхідну довжину освітлюваної поверхні.

Перетворити дизайн вітальні, розважального центру та багато чого іншого, можна за допомогою світлодіодних стрічок різних кольорів, будь-якого метражу: зазвичай стрічка пакується по 5 метрів, і за допомогою спеціальних перехідників можна змонтувати освітлювальний прилад будь-якої довжини.

Вибираючи світлодіодну стрічку, Ви напевно помітите, що існують різні види стрічки. Пропоную розібратися, чим саме вони відрізняються і зорієнтуватися, що вам підходить.

Типи світлодіодів

Перше що потрібно знати при виборі стрічки - це тип світлодіодів які використовуються у стрічці. Світіння стрічки прямо залежить від використовуваних світлодіодів. Найпоширеніші це стрічки на світлодіодах типу SMD3528 і SMD5050. SMD (пристрій поверхневого монтажу) - це словосполучення яке в перекладі з англійської означає «пристрій поверхневого монтажу » тобто спосіб кріплення світлодіодів на підложку. Цифри після абревіатури вказують на розмір світлодіодів 3,5 мм × 2,8 мм і рівносторонній діод розміром 5мм × 5мм.

Світлодіод SMD 3528 - це не самий потужне джерело світла якщо порівнювати з SMD 5050. Світлодіод SMD 3528 складається з одного світловипромінювального кристала, зі світловим потоком від 3 до 6 Люмен.

Світлодіод SMD 5050 - називають більш сучасним джерелом, тому, що він містить не один а 3 світлових кристала, які випромінюють світло. Його яскравість в рази перевищує яскравість 3528 і може бути від 13 до 19 Люмен.

Так як в SMD 5050 міститься 3 кристала, колір світіння може бути як монохромним, так і гамма. RGB - з англійської . Червоний- R , зелений- G , синій - B. При змішуванні цих трьох кольорів в різних кількостях можна отримати будь-які відтінки веселки.

Запитайте нас

Форма обратной связи

Карта проїзду

Карта проезда к офису Svetlini